Tafel- en buffetaankleding

Onze merken
Chafing dishes, cereal houders, kandelaars, bordenhouders en serveerbestek: door de verschillende producten van Ton Hagedoorn te combineren heeft men te allen tijde een functioneel en rijkuitziende buffettafel.
SEQUENCE

SEQUENCE

Zeg maar dag tegen saaie buffetten. Sequence vervult al uw buffetwensen die voor u indertijd onmogelijk leken, of het nu voor het ontbijt, lunch of een diner is. Het brede scala van perfect op elkaar afgestemde modules zijn stijlvol te combineren voor zowel uw koud als warm buffet. Met Sequence straalt uw buffet een nieuwe dimensie uit. Door de verschillende opstellingsmogelijkheden is uw Sequence-buffet een lust voor het oog en is gemakkelijk aan te passen aan de wensen die voor elke gelegenheid verschillend kunnen zijn.

HEPP INDUCTION CHAFINGDISH

HEPP INDUCTION CHAFINGDISH

Hepp Induction Chafingdish plus met hoge kwaliteit en functionaliteit … De perfecte verhittingsverdeler en het condens reguleringssysteem zorgen er voor dat de kwaliteit van uw producten optimaal blijft. De hittebestendige greep, het demping mechanisme aan de deksel en de vaatwasbestendige afneembare bedekking maken dit product tot een ‘’must have’’ voor uw buffet.

SCENARIO GN

SCENARIO GN

Scenario GN Buffet... Deze interpretatie van het traditionele buffet biedt u een nieuw perspectief die smaken doen aanmoedigen. Door de stapelbare elementen die op verschillende hoogtes gepresenteerd kunnen worden, in combinatie met porselein GN inzet bakken in verschillende maten en nog vele andere creatieve uitspattingen.

VISION

VISION

Tafelaccessoires van een pure schoonheid, elegantie en charme: dit is de Hepp collectie VISION. Een van de highlights van VISION is de Champagnekoeler; de koeler is dieper dan u gewend bent, er kunnen twee flessen in gekoeld worden en last but not least: de koeler kan ook gebruikt worden als Icebucket op de bar.

TIP TOP

TIP TOP

Tip Top de Flying Buffet oplossing van Hepp. Tip Top blaast nieuw leven in het presenteren van finger food, amusen en delicatessen. Een slimme combinatie van 18/10 edelstaal, porselein en glas.

ISLANDS - STIJLVOL OP UW BUFFET

ISLANDS - STIJLVOL OP UW BUFFET

ISLANDS creëert vrijheid en breekt met de klassieke uitstraling van uw buffet. Het creatieve arrangement van hout, porselein en stone ware dragen bij aan een samenspel van trendy accessoires en vertalen de passie voor gastronomie. Het ontwerp benadrukt haar oorsprong ‘’de natuur ’’ een eerbetoon, aan de wereldwijde trend authentiek tafelen.

ELEMENTS

ELEMENTS

Biedt een extreem hoge mate van moderniteit en veelzijdigheid. De succesvolle en meervoudig bekroonde buffetcollectie SEQUENCE werd verder ontwikkeld en heeft haar overstap gemaakt naar de gedekte tafel. De diverse mogelijke toepassingen voor de lunch, diner en koffie zullen uw gasten versteld laten staan.

Gratis adviesgesprek

Laat u verrassen door ons aanbod: uiteraard voorzien van garantie op jarenlange naleveringen van diverse collecties en probleemloze, snelle leveranties! Maak nu een afspraak voor een gratis adviesgesprek om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen!

Uw naam

Uw e-mail of telefoonnummer