Met Schönwald heeft Ton Hagedoorn de top onder de porseleinfabrikanten onder zich weten te brengen. Schönwald opereert sinds 1879 onder andere in Amerika, Zweden en natuurlijk Nederland. Elke keer als Schönwald een nieuwe productlijn op de markt brengt, wordt er gegarandeerd dat het product minimaal 30 jaar verkrijgbaar is.

 

ALLURE

ALLURE

Urban Elegance in de tint Bone White. Allure is een mooi culinaire presentatie met een fluistering van porselein. De collectie gemaakt van het innovatieve materiaal Noble China.

GRACE

GRACE

Grace een porselein in een poëtische vorm. De pure schoonheid van deze vorm zet uw gedekte tafel in een nieuw licht. Het porselein heeft elegante volgende lijnen, de aantrekkelijke speelsheid van deze vorm biedt een complete presentatie voor uw gedekte tafel.

GENERATION

GENERATION

Modern met een vleugje Retro. Een mijlpaal in de geschiedenis van porselein, een nieuwe generatie crèmekleurig porselein van ongekende duurzaamheid door de speciaal ontwikkelde duracream waarvan dit porselein is vervaardigd.

SHABBY CHIC

SHABBY CHIC

Shabby Chic is de meest besproken collectie van dit moment. De handgemaakte decoren kennen een nostalgische uitstraling. Acht verschillende variaties waar onder stone-look, shades of grey and blue hebben een bijzonder warme oriëntale look. Shabby Chic is een decor dat de deuren zal openen, of dit nu een casual bistro is of het meest luxe restaurant Shabby Chic has it al!...

CONNECT

CONNECT

The all-rounder met strakke lijnen. Connect voldoet aan zowel de esthetische en praktische eisen van de banqueting en de behoefte aan een aantrekkelijke presentatie in uw restaurant.

EVENT

EVENT

Wanneer buffet en tafelcultuur elkaar raken. De geselecteerde collectie imponeert door haar veelzijdige mix van innovatief design, pure esthetiek en haar functionele en perfecte vormgeving.

POTTERY - MIX AND MATCH

POTTERY - MIX AND MATCH

Een klassieke schoonheid, sensuele vormgeving en stijlvolle ambiance in combinatie met de kleurstelling vervult alle verwachtingen van deze tijd. Met de UNIQUE white, light grey, dark grey, red, jade decors en een speciaal decor ‘’Frosted Black Mat’’ geeft POTTERY uw gedekte tafel het contrast van rijke combinaties.

SIGNATURE

SIGNATURE

Individualiteit met een moderne interpretatie. Signature is de perfecte presentatie in de culinaire wereld van de gastronomie. Ongewone ideeën en buitengewone functionaliteit brengt de fantasie van uw chefkok aan tafel.

UNLIMITED

UNLIMITED

Is een compositie van de wereldwijde culinaire wereld. Unlimited biedt een stijlvolle ambiance voor de nieuwste trends in voeding. Met de multifunctionele elementen van Unlimited kunt u de hele culinaire wereld oproepen

FINE DINING

FINE DINING

Een klassieke schoonheid. De heldere vormgeving en de elegante uitstraling maken Fine Dining een genot voor de zintuigen, biedt een creatieve uitdaging voor elke chefkok.

FORM 98

FORM 98

Een tijdloos design. Combinatie van formele schoonheid en gebruiksvriendelijkheid. De vorm heeft niets meer en niets minder. Zo simpel dat het geniaal is.

WELLCOME

WELLCOME

Sensuele vormgeving. Wellcome is pure en straalt een harmonieuze kracht uit. Met haar asymmetrische vormgeving en onconventionele vormen vervult zij alle verwachtingen.

PLAYGROUND

PLAYGROUND

Playground is here – the game is on! Een uitgebreid assortiment met de ‘’Must Haves’’ van dit moment: stoneware, hout, melamine, cast iron en leer. Verzameld uit elk deel van de wereld met exclusieve designs. Een collectie met verfrissende accenten, inspirerende kleuren en materialen. De beste manier om uw food op de mooiste manier te presenteren. Deze collectie van verschillende materialen vormen samen PLAYGROUND.

HERITAGE

HERITAGE

De nieuwe lieveling van de gastronomie. Zachte, ronde en asymmetrische lijnen gebaseerd op de organische vormen van de natuur. Heritage is een ‘Eye catcher’ , gekleurde randen die handmatig zijn aangebracht, harde robuuste porseleinen items en prachtig te combineren met houten producten. Heritage geeft u die authentieke presentatie die thuis hoort bij: Country Style Cooking.

SHIRO - KOMODO

SHIRO - KOMODO

KLEUR IN HET SPEL BRENGEN.... Het wachten was het waard! SHIRO met haar gloednieuwe decor patroon KOMODO & KASUMI

SHIRO

SHIRO

Minimalistisch, puur en eenvoudig. SHIRO opent een geheel nieuwe look voor alle gerechten. De eenvoud biedt meer ruimte voor de creativiteit van de chef. De opvallende collectie combineert Scandinavisch pragmatisme met Japanse gratie.

Gratis adviesgesprek

Laat u verrassen door ons aanbod: uiteraard voorzien van garantie op jarenlange naleveringen van diverse collecties en probleemloze, snelle leveranties! Maak nu een afspraak voor een gratis adviesgesprek om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen!

Uw naam

Uw e-mail of telefoonnummer