Ons team

Wij staan graag voor u klaar

Ons complete team staat voor u klaar om u van dienst te zijn!

Ton Hagedoorn

Ton Hagedoorn

Na de Hotelschool en zijn diensttijd bij de luchtmacht is Ton aan de slag gegaan bij een bedrijf dat zich specialiseerde in bestek, porselein, glaswerk en andere horecabenodigdheden. Na dit goed 10 jaar te hebben gedaan heeft Ton in 1999 besloten om voor zichzelf te beginnen. Dit is nu alweer 17 jaar geleden en Ton heeft Ton Hagedoorn Nederland uitgebouwd tot een bedrijf dat super gespecialiseerd is in kwaliteit porselein, bestek, glaswerk en klein keukenmaterialen. Misschien ouderwets, maar bij Ton staat persoonlijke service en toelichting op producten nog altijd hoog in het vaandel.

Mark & Eliana Abbema

Mark & Eliana Abbema

Het ondernemersechtpaar Mark en Eliana Abbema hebben hun sporen in de horecabranche al ruimschoots verdiend: meer dan 25 jaar zijn beide echtelieden samen actief geweest in de hotellerie en weten dus als geen ander hoe belangrijk een duurzame relatie is, ook op zakelijk gebied! De jarenlange vriendschap met Ton werd dus gevierd met een keuze tot een intensieve samenwerking. Net als Ton zelf staan ook Mark en Eliana erom bekend net dat beetje extra te willen toevoegen door middel van persoonlijke aandacht, een vriendelijk woord en uitmuntende service.

Koen van Kleef

Koen heeft de afgelopen 10 jaar als medewerker op de financiële administratie van een schoonmaakbedrijf gewerkt en was toe aan een nieuwe uitdaging in een totaal andere branche. Door zijn ervaring in het combineren van arbeid, materiaal en materieel heeft hij zijn gevoel voor het detail, nauwkeurigheid, netheid en service steeds verder kunnen ontwikkelen en daar komt bij zijn passie voor alles wat met cijfers te maken heeft. Inmiddels heeft Koen al laten zien over gedegen boekhoudkundige kennis te beschikken waardoor de opdrachtgevers van Ton Hagedoorn op de juiste manier geïnformeerd zullen worden met betrekking tot hun financiële status, indien gewenst.

Eva Hagedoorn

Van jongs af aan is Eva betrokken bij het bedrijf en is ze meer dan bekend met de producten die Ton Hagedoorn Nederland vertegenwoordigt. Na haar studie Marketing & Communicatie is Eva al snel bij Ton gaan werken, dan wel op de inkoopafdeling en daarnaast heeft zij zich ingezet voor de marketing binnen het bedrijf. In 2011 heeft Eva een nominatie voor Scenario GN in de wacht weten te slepen! Na vier jaar op Curaçao gewoond te hebben is ze weer helemaal terug en nu op de Marketing Communicatie afdeling. Eva is vastbesloten om het bedrijf nog beter op de kaart te zetten, daarbij op handige wijze gebruikmakend van haar marketing skills, haar charme en niet te vergeten haar zo bekende achternaam!

Fiona Vogel

Fiona is mede verantwoordelijk voor de gang van zaken met betrekking tot de inkoop van Ton Hagedoorn. Daarbij is het debiteurenbeheer aan Fiona toevertrouwd, deze taak voert ze dan ook met veel enthousiasme en nimmer aflatende volhardendheid uit! Hoewel Fiona in de Alblasserwaard geboren is, heeft ze wel een Rotterdamse mentaliteit: “Niet lullen, maar poetsen” en wij zijn dan ook zeer blij met deze versterking van ons Hagedoorn-team.

Jacob Abbema

Jacob Abbema is geboren in Nairobi (Kenia) en na The Banda primary school en Hilton college (Zuid-Afrika) te hebben doorlopen heeft hij besloten het familiebedrijf in Nederland te komen versterken. Jacob is verantwoordelijk voor het magazijn bij Bruderer Trading (Ton Hagedoorn) en Abbema Wines. Hij steekt graag de handen uit de mouwen, hij houdt zich bezig met het laden/lossen en verzamelen van het bestek, glaswerk, servies en de wijnen. Hij zorgt ervoor dat de binnenkomende goederen op de juiste locatie worden opgeslagen voordat deze worden uitgeleverd aan onze klanten binnen Nederland. Jacob’s passie is schilderen: binnen verscheidene gebouwen van ons moederbedrijf Bruderer Property B.V. heeft Jacob zijn schilderkunst al getoond.