Nieuw in ons assortiment…

 

TAURUS Steakbestek

TAURUS Steakbestek

NEW NEW NEW -- TAURUS Passie voor steaks binnenkort verkrijgbaar

Mescana

Mescana

Mescana is het model bestek van HEPP met een uitzonderlijk authentiek gevoel. Het bestek betovert uw tafel met geaccentueerde natuurlijke structuren en vormen. De sensatie van dit moment.

ISLANDS – STIJLVOL OP UW BUFFET

ISLANDS – STIJLVOL OP UW BUFFET

ISLANDS creëert vrijheid en breekt met de klassieke uitstraling van uw buffet. Het creatieve arrangement van hout, porselein en stone ware dragen bij aan een samenspel van trendy accessoires en vertalen de passie voor gastronomie. Het ontwerp benadrukt haar oorsprong ‘’de natuur ’’ een eerbetoon, aan de wereldwijde trend authentiek tafelen.

SHABBY CHIC

SHABBY CHIC

Shabby Chic is de meest besproken collectie van dit moment. De handgemaakte decoren kennen een nostalgische uitstraling. Acht verschillende variaties waar onder stone-look, shades of grey and blue hebben een bijzonder warme oriëntale look. Shabby Chic is een decor dat de deuren zal openen, of dit nu een casual bistro is of het meest luxe restaurant Shabby Chic has it al!...

PLAYGROUND

PLAYGROUND

Playground is here – the game is on! Een uitgebreid assortiment met de ‘’Must Haves’’ van dit moment: stoneware, hout, melamine, cast iron en leer. Verzameld uit elk deel van de wereld met exclusieve designs. Een collectie met verfrissende accenten, inspirerende kleuren en materialen. De beste manier om uw food op de mooiste manier te presenteren. Deze collectie van verschillende materialen vormen samen PLAYGROUND.

HYGGE

HYGGE

New - Schönwald presenteert HYGGE