• PLAYGROUND

  Een uitgebreid assortiment met de ‘’Must Haves’’ van dit moment: stoneware, hout, melamine, cast iron en leer. Verzameld uit elk deel van de wereld met exclusieve designs. Een collectie met verfrissende accenten, inspirerende kleuren en materialen. De beste manier om uw food op de mooiste manier te presenteren. Deze collectie van verschillende materialen vormen samen PLAYGROUND.

 • MESCANA

  Mescana is het model bestek van HEPP met een uitzonderlijk authentiek gevoel. Het bestek betovert uw tafel met geaccentueerde natuurlijke structuren en vormen. De sensatie van dit moment.

 • SHABBY CHIC

  Shabby Chic is de meest besproken collectie van dit moment. De handgemaakte decoren kennen een nostalgische uitstraling. Acht verschillende variaties waar onder stone-look, shades of grey and blue hebben een bijzonder warme oriëntale look. Shabby Chic is een decor dat de deuren zal openen, of dit nu een casual bistro is of het meest luxe restaurant Shabby Chic has it al!...

 • SEQUENCE

  Zeg maar dag tegen saaie buffetten. Sequence vervult al uw buffetwensen die voor u indertijd onmogelijk leken, of het nu voor het ontbijt, lunch of een diner is. Het brede scala van perfect op elkaar afgestemde modules zijn stijlvol te combineren voor zowel uw koud als warm buffet. Met Sequence straalt uw buffet een nieuwe dimensie uit. Door de verschillende opstellingsmogelijkheden is uw Sequence-buffet een lust voor het oog en is gemakkelijk aan te passen aan de wensen die voor elke gelegenheid verschillend kunnen zijn.