Onze producten

Een breed scala
Porselein

Porselein

Met Schönwald heeft Ton Hagedoorn de top onder de porseleinfabrikanten onder zich weten te brengen. Schönwald opereert sinds 1879 onder andere in Amerika, Zweden en natuurlijk Nederland. Elke keer als Schönwald een nieuwe productlijn op de markt brengt, wordt er gegarandeerd dat het product minimaal 30 jaar verkrijgbaar is.

Lees verder

Bestek

Bestek

Met het bestek van Hepp heeft Ton Hagedoorn een besteklijn in huis dat innovatief, degelijk en kwaliteitbewust is. De Hepp besteklijn is daarom niet alleen gewild in Nederland maar over de gehele wereld. Van Cathay Pacific Airways uit Hong Kong, The Ritz Carlton in Atlanta tot aan de Cruise liner MS Europe: ze hebben allemaal met trots Hepp-bestek op tafel.

Lees verder

Glaswerk

Glaswerk

Al eeuwen staan de Tsjechen als de beste makers van kristal aangeschreven. Het is daarom niet verwonderlijk dat Ton Hagedoorn de keus heeft laten vallen op Bohemia Crystal, een bedrijf dat uitmuntend glaswerk produceert. Leuk om te weten dat in de Bohemia regio al meer dan 700 jaar glas wordt geproduceerd.

Tafel- en buffetaankleding

Tafel- en buffetaankleding

Chafing dishes, cereal houders, kandelaars, bordenhouders en serveerbestek: door de verschillende producten van Ton Hagedoorn te combineren heeft men te allen tijde een functioneel en rijkuitziende buffettafel.

Lees verder

Klein keukenmateriaal

Klein keukenmateriaal

Met de ervaring die Ton Hagedoorn heeft helpen wij u graag om uw kleine keukenbenodigdheden uit te zoeken. Met onder andere de producten van EMGA staat uw keuken goed gesteld.Gratis adviesgesprek

Laat u verrassen door ons aanbod: uiteraard voorzien van garantie op jarenlange naleveringen van diverse collecties en probleemloze, snelle leveranties! Maak nu een afspraak voor een gratis adviesgesprek om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen!

Uw naam

Uw e-mail of telefoonnummer