Met het bestek van Hepp heeft Ton Hagedoorn een besteklijn in huis dat innovatief, degelijk en kwaliteitbewust is. De Hepp besteklijn is daarom niet alleen gewild in Nederland maar over de gehele wereld. Van Cathay Pacific Airways uit Hong Kong, The Ritz Carlton in Atlanta tot aan de Cruise liner MS Europe: ze hebben allemaal met trots Hepp-bestek op tafel.
TREND

TREND

Een van het best verkochte model van Hepp bij Ton Hagedoorn. Met zijn gemakkelijk te onderhouden afwerking en heldere lijnen is het moderne bestek ideaal voor dagelijks gebruik en uw gedekte tafel zal er perfect uitzien.

MEDAN

MEDAN

Slanke vormen en vloeiende lijnen, de elegant diskreet gehouden items passen bij elke vorm porselein. Het perfecte bestekmodel voor op uw gedekte tafel.

TALIA

TALIA

Dit elegante ontwerp bestek met de naam Talia brengt met haar kenmerkende, slanke profiel een speciaal gevoel aan tafel.

LENTO

LENTO

Voor elke gelegenheid de perfecte presentatie: de uitdaging die u zoekt in een model. Dit bestekmodel is niet te uitgesproken maar wel strak en degelijk.

CARLTON

CARLTON

Zacht vloeiende lijnen en een tijdloos design. Het favoriete bestek van elke horecaondernemer, een van de meest uitgebreide assortimenten die Hepp in de collectie heeft

ECCO

ECCO

De elegante all-rounder: dit aantrekkelijke bestekmodel met een modern en tijdloos design verveelt nooit.

BAGUETTE

BAGUETTE

De compacte vorm met elegante, klassieke contouren en de verhoogde lijnen zijn kenmerkend voor dit bestekmodel. Harmonieus en elegant

PARTUM

PARTUM

Partum straalt eenvoudige elegantie uit door middel van een modern design en strakke lijnen. Sfeervol dineren, lunchen of ontbijten: dit bestekmodel van Hepp biedt de ideale uitstraling die u zoekt. Eenvoud is de hoogste vorm van verfijning.

PROFILE

PROFILE

Shine, you’re on stage now! Het bestekmodel dat de messen staand kan presenteren: een slank, stijlvol model met een knipoog.

CONTOUR

CONTOUR

Het ontwerp van dit bestek wordt versterkt door contouren in vloeiende lijnen, dit bestekmodel leent zich voor alle gelegenheden.

PREMIUM

PREMIUM

Gaat u voor simpel maar stijlvol: dit helder en functioneel ontwerp bestek zorgt voor de look die u zoekt.

SUREFACE TREATMENTS

SUREFACE TREATMENTS

Duik in de wereld van Surface treatments. Het creëren van harmonieuze en unieke sferen. De behandeling die Hepp toepast is de finishing touch van uw bestek. Verzilveren, coaten in (pale) gold, black steel,bronzen of het aanbrengen van een gepersonaliseerde logo-stempel? niets is onmogelijk.

MESCANA

MESCANA

Mescana is het model bestek van HEPP met een uitzonderlijk authentiek gevoel. Het bestek betovert uw tafel met geaccentueerde natuurlijke structuren en vormen. De sensatie van dit moment.

Gratis adviesgesprek

Laat u verrassen door ons aanbod: uiteraard voorzien van garantie op jarenlange naleveringen van diverse collecties en probleemloze, snelle leveranties! Maak nu een afspraak voor een gratis adviesgesprek om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen!

Uw naam

Uw e-mail of telefoonnummer