Nieuw in ons assortiment…

 

PLAYGROUND

PLAYGROUND

Playground is here – the game is on! Een uitgebreid assortiment met de ‘’Must Haves’’ van dit moment: stoneware, hout, melamine, cast iron en leer. Verzameld uit elk deel van de wereld met exclusieve designs. Een collectie met verfrissende accenten, inspirerende kleuren en materialen. De beste manier om uw food op de mooiste manier te presenteren. Deze collectie van verschillende materialen vormen samen PLAYGROUND.

SHABBY CHIC

SHABBY CHIC

Shabby Chic is de meest besproken collectie van dit moment. De handgemaakte decoren kennen een nostalgische uitstraling. Acht verschillende variaties waar onder stone-look, shades of grey and blue hebben een bijzonder warme oriëntale look. Shabby Chic is een decor dat de deuren zal openen, of dit nu een casual bistro is of het meest luxe restaurant Shabby Chic has it al!...

ISLAND – STIJLVOL OP UW BUFFET

ISLAND – STIJLVOL OP UW BUFFET

ISLAND creëert vrijheid en breekt met de klassieke uitstraling van uw buffet. Het creatieve arrangement van hout, porselein en stone ware dragen bij aan een samenspel van trendy accessoires en vertalen de passie voor gastronomie. Het ontwerp benadrukt haar oorsprong ‘’de natuur ’’ een eerbetoon, aan de wereldwijde trend authentiek tafelen.

STONE WASHED

STONE WASHED

Nieuwe innovatie van bestekpresentatie. Het produceren van unieke producten, dat bewijst Hepp al jarenlang. Dit keer hebben zij zichzelf overtroffen, de trend van nu is goed vertaald in de nieuwe methoden van produceren. De extravagante sfeer en een imposante vintage look. Alle modellen bestek die Hepp in haar collectie heeft kunnen worden behandeld om die uitstraling te geven die u zoekt.

Mescana

Mescana

Mescana is het model bestek van HEPP met een uitzonderlijk authentiek gevoel. Het bestek betovert uw tafel met geaccentueerde natuurlijke structuren en vormen. De sensatie van dit moment.

HERITAGE

HERITAGE

De nieuwe lieveling van de gastronomie. Zachte, ronde en asymmetrische lijnen gebaseerd op de organische vormen van de natuur. Heritage is een ‘Eye catcher’ , gekleurde randen die handmatig zijn aangebracht, harde robuuste porseleinen items en prachtig te combineren met houten producten. Heritage geeft u die authentieke presentatie die thuis hoort bij: Country Style Cooking.